Každý má svůj sen, ale jen ten kdo dokáže snít si jej dokáže splnit!!:):-)


Vaše vyhodnocení :)

16. srpna 2008 v 15:32 | Jackie |  Vyhodnocení :-)
Takže udělám pro vás takvé vyhodnocení jak byste vypadaly v narutovi
stačí když mi vyplníte pár udájů a je to vaše
1) Jaké chceš jméno???
2) si z klanu??
3)kolik ti je??
4) hodnost??
5) ještě akademie nebo anbu, či na volné noze??
6) jaké zvíře by si chtěla???
7) zvláštní schopnosti??
8)popiš se jak bys chtěla vypadat, barva vlasu, zbraně atd :-)
9)kdo sou tví kamaradi???
10) koho miluješ??
11)tvoje minulost??
12)Povaha??
13) nesnášíš??
tak piště piště
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Miyu°twoje SB cmuq moc ťa loobim° Miyu°twoje SB cmuq moc ťa loobim° | E-mail | Web | 16. srpna 2008 v 15:55 | Reagovat

1.Miyuki Uzumaki

2.nooooooooo može byť

3.13

4.chuunin

5.jak ceš nechám na tebe

6.tiger:)

7.jikagan-ovládanie zvierat

8.hnedé dlhé vlasy,zelené oči;zbraň napr.katana a zveratá=3

9.sasuke;Naruto(moj brácho chechty checht),Sakura a Hinata

10.sasukeho

11.taq može byť normálna

12.dobrá,ftipná,sem-tam zákerná a ukecaná

13.Orocháča a Ino

2 kiwy kiwy | E-mail | Web | 16. srpna 2008 v 16:42 | Reagovat

1)Christy Richika

2) ano hih

3)sladkych 16

4) jounin

5) na volne noze at je to zajimavejsi

6) pumu

7) ochrane stity (jestli si videla fantastic four tak jak to umela ta bloncka heh xD)

8)vlasy cerne,oci zelene a jako zbrane dve takove diky ale spis neco na spusob asumi ale o trochu delsi!!  

9)hm.....asi bych si hodne rozumela s Temari---Sakurou--- Hinatou a s kluku Asi s Narutem----Kankurem---Kiba---Shouji

10)Sasukeho (a mozna se mi torchu ale jen trochu libi Sasori hih xD)

11)Vychovavali me rodice az do mych 14 a pak sem se dozvedela ze nejsou moji opravdovi rodice!!a ze jsou moji opravdovi rodice mrtvi uz 9 let a ze jse je zabila ja mno ja to se rict neda moje druha polovicka sem totiz tak trochu rozdvojena osobnost ale jenom nekdy!!!a prot sem odesla z ukryte v mesici (neboj ta existuje xD) a prisla do konohy!!cele

12)sem mno uzavrena,chladna  sarkastica ale tayk moc drza nikoho si nepripoustim moc k telu (samo krome Tem te reknu cokoliv je totiz nej!!xD)ale nekdy dokazu byt i celkem ale opravdu jen celekm mila!!Ale po tech letech sem si tak svym zvlastnim zpusobem vsechny oblibila a nasadila bych za ne i svuj zivot ale v zivote bych jim to nerekla heh xD

13) jj nesnasim tu s prominutim kurvu Karin a Ino tyhle dve mi brnaj na nervy mno a tayk nemam moc rada ty dva posuky leeho a gaie (podle me by si mel zmenit meno na gaye)

se tesim az to udelas heh pak dej vedet ju tvoje nedockava kiwy a nezapomen mas u me ten diplom!!!

3 nikuška-chan nikuška-chan | Web | 16. srpna 2008 v 18:46 | Reagovat

1.Nika

2.ne

3.15

4.anbu

5.anbu^^

6.vlk

7.umím mluvit s mrtvými

8.Dlouhé fialové vlasy, stejná barva očí, zbraně...hm tak třeba katana,jehlice,ale používám všechno, co se najde^^

9.Naruto,Sakura,Sai,Gaara(i když nevím jestli mě považuje taky za kamarádku:D)

10.No...Sasuke,ale začíná se mi zamlouvat i Naruto=D

11.Už od malička jsem byla trochu jiná. Bylo to kvůli mé zvláštní schopnosti mluvit s mrtvými. Lidé se mě báli a celkem stranili. Proto jsem se uzavřela do sebe, i když jsem měla milující rodiče a příbuzné. Vesnice mě nebrala a přestala i mou rodinu, proto jsem ve čtrnácti odešla k anbu, aby má rodina byla šťastná. Jinak jsem neprožila žádný velký šok.

12.Citlivá, i když se to snažím maskovat. Zranitelná, když se jedná o mou rodinu. Milá, obětavá, laskavá,ulítlá,někdy uzavřená do sebe a upřímná

13.No zrovne nemusím Ino(to je oboustrané)Orochimara,Karin

Až to bude napiš na blog a moc díky^-^

4 Yomiko♥tvoje SB, které tě moc lafinkuje ♥ Yomiko♥tvoje SB, které tě moc lafinkuje ♥ | Web | 16. srpna 2008 v 19:59 | Reagovat

) Jaké chceš jméno???

Yomiko Takashi

2) si z klanu??

Takashi

3)kolik ti je??

17

4) hodnost??

Ninja třídy S...jinak ve vesnici Jounin

5) ještě akademie nebo anbu, či na volné noze??

Nájemný ninja

6) jaké zvíře by si chtěla???

Nefritového draka

7) zvláštní schopnosti??

Empatie, díky které můžu manipulovat s lidmi

8)popiš se jak bys chtěla vypadat, barva vlasu, zbraně atd :-)

Chtěla bych být vyšší, samo pěknou žensou postavu :D Vlsy spíš tmavé...to je jedno barva přesně neurčena..., oči bych chtěla mít nepřirozené(mylím, ako divnou barvu xD)

Co se týče zbraní, byla bych ti vděčná, kybys mi našla nějakou fajnovou zbraň(asi spíš meč či něco takového)'

jo a ovládám dobře ninjutsu

9)kdo sou tví kamaradi???

nemám moc kamarádů, janom Miru-san, která je jako moje sestra

10) koho miluješ??

Tajně miluju Peina

11)tvoje minulost??

Když jsem byla malá, máma a táta mě chtěli objetovat, prtože si mysleli, že jsem čarodějnice(kvůli tomu, jak manipuluju s lidma). Já jsem ale utekla, protože mi pomohl Pein.

12)Povaha??

Hodně výbušná, nenechám si nic líbit, nepřiznávám chyby

13) nesnášíš??

Vlastě nemám ráda nikoho, kromě Miri-san a Peina :D

Pak se mi pls ozvy na blog jo?

5 lelenuska lelenuska | Web | 19. srpna 2008 v 10:30 | Reagovat

1) Jaké chceš jméno??? deirdre knyx

2) si z klanu??knyx

3)kolik ti je??17

4) hodnost??jonin

5) ještě akademie nebo anbu, či na volné noze??anbu ,hell yeah !!

6) jaké zvíře by si chtěla??? sibirskeho tigra

7) zvláštní schopnosti??ovladanie vsetkych piatich elementov

8)popiš se jak bys chtěla vypadat, barva vlasu, zbraně atd :-)rovne cierne vlasy po plecia , modre oci a cierne oblecenie a katana pripnuta na boku

9)kdo sou tví kamaradi???naruto ,sakura ,hinata ,tenten

10) koho miluješ??sasukeho

11)tvoje minulost?? je dost temna

12)Povaha?? som chladna voci cudzim ludom ale ked ich poznam tak som dobra priatelka

13) nesnášíš?? Oro-bastarda a karin

6 lucinka lucinka | Web | 20. srpna 2008 v 17:31 | Reagovat

1.himeka

2.neeee

3.16

4.chuunin

5.ja som an volnje nozkee

6.opicu

7.ne nijake,

8.no som hnedovlaska a modrými ocami,a zbraen amm hlavne katanu,a mega zasobu kunaiov

9.sasuke a neji

10.♥gaara♥

11.e noo boli sme uznavana rodina, ale vyvrazdili mi rodinu,a mna znasilnily.nechali ma tak a ja som tam ostala lezat potom ma nasiel sasuke,s ktorým som fajn kasmoka.cem sa spolu snim posmtit vrahom.

12.hmm som citliva, hanbliva,ale ked cem vem byt poriadne odporna a kruta

13.hmm nesnasam ino :D

7 Amelia Amelia | Web | 23. srpna 2008 v 18:56 | Reagovat

1) Jaké chceš jméno???

Amelia

2) si z klanu??

stejný jako  Sakura to kolečko

3)kolik ti je??

26 ale vipadám na 16 XD

4) hodnost??

Chunnin

5) ještě akademie nebo anbu, či na volné noze??

volná noha

6) jaké zvíře by si chtěla???

černá divoká kočka

7) zvláštní schopnosti??

Léčit a můžu transputovat kolik krve chci proto že ji m vsobě přebytečně moc

8)popiš se jak bys chtěla vypadat, barva vlasu, zbraně atd .Sakura vlasy(délka)hnedě,červenohnedé oči,zbran shurikeny,a kunaie,budu lékařský ninja a budu mýt v sobě přebytečně moc krve tak že když nekoho kousnu jako upír tak mu tu krev dám XDJsem polo upír

9)kdo sou tví kamaradi???

Obito Uchiha,Kakashi Hatake

10) koho miluješ??

Obita Uchihu

11)tvoje minulost??

Krvavá zabili mi rodiče

12)Povaha??

Milá,hodná,někdy se okážu naštvat!

13) nesnášíš??

OROCHIMARU,a tým HEBI

8 LafííQ.. twé esbéé. LafííQ.. twé esbéé. | Web | 28. srpna 2008 v 13:11 | Reagovat

1..Elen Akhia

2..akhia

3..19

4..Velitelka Anbu medic ninja

5..anbu

6..Jednorožce Isis

7..umím vládat 5 živlu..vody ohne vzduchu ledu zemně.. a číst nebo mazat lidem myšlenky.. pak taky manegyou sharingan bo jak se to píše.. :)

8..černé vlasy modré oči .. střendě dlouhe vlasy..

9..Sasuke Temari Gaara Neji Hinata Ten ten.. Kiba

10..Sasuke

11. když jsme byla mala zapečetili do mne nekomatu demona.. a lidi se mne začali bát a začali mne nenávidet pozdeji i vlastní rodice proto jsem utekla ze svím bratrad daiem do ohnive vesnice.. tam mne bratr zacat trenovat 5 let sme tam byli pak bratr odesel do anbu a ja k orochimarovi kde sem potkala sasukeho a on me trenoval a pak sme od nej utekli od orochimara do konohy .. a ja se stala velitelkou anbu

12.. mila uprimna vesela vtipna drza nekdy nepřijmna a protivna.. a ráda provokuji bratra..

13..Orochimara.. Karin Itachiho

9 basulik basulik | E-mail | 1. září 2008 v 11:40 | Reagovat

1) Christin

2) no daky uslachtivy a zriedkavy

3) 16

4)  anbu

5)  anbu

6) krásny velký sibirsky tiger

7) ohen, a ako jedina s klanu som dostala dar nebezkej krasy aby som mohla lahsie zviest svojich protivnikov na zabitie. tak je malokto mi odola XD ties viem dobre narabat s katanoua ties velmi ovladam jutsu a genjutsu

8) slaboruove krasne vlasy dlhe asi tak po zadok mozno aj trochu menej a ziarive modre oci

9) sakura, hinata, naruto (ako keby bol moj brat XD) neji, gaara(ked sme spolu vzdy je sranda...v roznych zmysloch xD), shikamaru, jiraiya, sasuke

10) gaara , aj sasuke ae niekedy je dost divny aa itachi(svojim sposobom je sexy ae nemilujem ho:D)

11)ako mala som vyrastala s rodicmy..ale ked mi prisli schopnosti v 5rokoch ludia si myslelli ze som potomok diabla a nesiem zkazu... neskor som stretla mojho verneho spolocnika sibirskeho tigra ktory bol vzdy so mnou potom som sla do konohy a tam som spoznala fajn ludi  a dostala som sa do anbu

12) na prvy pohlad namyslena panicka ae ked ma niekto spozna zisti ze som ina. Zabavna a strasne odviazana za kazdu srandu.Dokazem byt niekedy dost odmerana. Ale ties velmy drsna nenavidim ked mi nejaky chlapy na mna zacnu piskat alebo co vtedy uz je kazdy tvarou v zemy. Verna svojim priatelom a len tak sa nenecham odradit od veci ktore som zacala

13) Orochimaru a kabuto (bleee)

10 Saky Hyuga Saky Hyuga | E-mail | Web | 9. září 2008 v 1:42 | Reagovat

1) Jaké chceš jméno???

Saky Hyuga

2) si z klanu??

Hyuga (Nejiho sestra)

3)kolik ti je??

19

4) hodnost??

Jonin (bola som Anbu ale odišla som od nich)

5) ještě akademie nebo anbu, či na volné noze??

predtým Anbu ale teraz na volnej nohe xD

6) jaké zvíře by si chtěla???

vlka bieleho s čierným melírom

7) zvláštní schopnosti??

dokážem ovládať všetkych 5 elementov

8)popiš se jak bys chtěla vypadat, barva vlasu, zbraně atd :-)

svetlo hnede vlasy a biele oči (ako všetci z klanu hyuga), dve katany ktoré reaguju na moju chakru a do ktorých viem dat hocijaky s 5 elementov

9)kdo sou tví kamaradi???

Sasuke, Sakura, TenTen, Neji, Deidara, Hidan, Sasori a Itachi

10) koho miluješ??

Itachiho Uchihu

11)tvoje minulost??

Do 13 rokov som nevedela že mam brata. Od vtedy žijem s nim a mame sa strašne radi xD

12)Povaha??

tvrdohlava, všetko poviem narovinu, priateľska, v boji bescitná, k priatelom mila no k nepriatelom kruta xD

13) nesnášíš??

Orochimara, Kabuta, Karin

11 kin a kimi ♥ tvoje SBíííí♥ kin a kimi ♥ tvoje SBíííí♥ | E-mail | Web | 10. září 2008 v 15:55 | Reagovat

1) Jaké chceš jméno???

Mina Akashi

2) si z klanu??

jj

3)kolik ti je??

15

4) hodnost??

medic ninja

5) ještě akademie nebo anbu, či na volné noze??

Anbu

6) jaké zvíře by si chtěla???

líšku

7) zvláštní schopnosti??

oládam 3 elemety (vzduch vodu a oheň)

8)popiš se jak bys chtěla vypadat, barva vlasu, zbraně atd :-)

čierne vlasy a modré oči

9)kdo sou tví kamaradi???

hinata naruto kiba shino shizune sakura deidara shikamaru temari a gaara

10) koho miluješ??

Sasuke

11)tvoje minulost??

keď som mala päť rokov tak mi orochimaru vyvraždil celý môj klan iba preto lebo chcel vedieť o našom kekkei genkai mňa mama ešte pred smrťou ukrila v lese tam ma našli ninjovia z konohy dali ma do opateri klanu uchiha no potom aj ten vyvraždili bola som s toho zdrvena a dlho som skryvala svoje citi neskvôr sa zo mňa stala milá osoba a skvelá kunoichi.

12)Povaha??

mila dobra ale niekedy tvrdohlava a leniva

13) nesnášíš??Orochimara kabuta karin a Itachiho

12 Kate Kate | Web | 13. září 2008 v 20:59 | Reagovat

1) Jaké chceš jméno???

Kate Seyora Wong-Hatake

2) si z klanu??

z Wong klanu(poslední společně se sestrou Mayao(15let)

3)kolik ti je??

31let

4) hodnost??

jounnin

5) ještě akademie nebo anbu, či na volné noze??

akademie

6) jaké zvíře by si chtěla???

kočka Hokori

7) zvláštní schopnosti??

kekkei genkei Cats Eyes

8)popiš se jak bys chtěla vypadat, barva vlasu, zbraně atd :-)

černé vlasy,rudé oči(díky kekkei genkei),štíhla,zbran:katana

9)kdo sou tví kamaradi???

Kakashi,Kurenai

10) koho miluješ??

Kakashiho(manžel)

11)tvoje minulost??

vyvraždili mi klan a mam v sobě zapečetěnýho Houkoa

12)Povaha??

mila,přátelská,všichni z vesnice mě nesnášejí a opovrhují mnou..jinak se něčeho nevzdavam a tvrdohlavě si jdu za svym snem

13) nesnášíš??

Orochimaru a Akatsuki

13 Ayimi-chan Ayimi-chan | E-mail | Web | 19. února 2009 v 14:17 | Reagovat

1) Ayaka Hamasaki

2) clan Hamasaki

3) 16

4) Jounin

5) na volne noze

6) macku Ai-chan

7) jj dokazem perfekne ovladat ohen a mam aj macacie schopnosti

8) ruzove vlasi,mam macacie usi aj chvost a oci zelene

9)Naruto,Sakura,Hinata,Sasuke,.....atd skoro vsetci

10) Gaaru

11)Takze,ked som mala 5..tak sa u mna vitvorili macacie usi aj chvost..moji rodicia sa toho strasne bali a tak sa starali iba o moje dvojca Ayano-chan....a o mna ani nezavadili stale som bola zamknuta vo svojej izebe...jedini kto mam mal rada bola Ayano a tak mi raz povedala aby som zabila nasich rodicou lebo nesniesla pohlad ako sa trapim.ja som jej navrh najpr zamietla ale raz v noci ked som nad tym rozmislala som sa zmenila na demona a nasich zabila..Ayano bolapri tom..a tak mi povedala aby sme spolu usli,tak sme aj tak spravili...zatial sme zili same v takom malim lesiku nedaleko Konohi,(mi sme zili v piesocnej) a jedneho dna sa aj u mojej sestri objavili macacie usi aj chvost.Ras isla nahodou okolo Tsunade-sama a ona nas tam videla jak vedla seba spime schulene lebo nam bola zima a tak si nas ujala a je ako nasa mama

Detska s Konohi sa nas najprv bali ale jak sa snami zacal bavit Naruto tak vsetci videli ze sme v pohode tak aj oni sa s nami zacali bavit a teras sme Stasne

12)mila,ticha,Hambliva....podobna Hinate

13) Ino,a Orochimara

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama